Α’ Εθνική Γυναικών: τα Τρίκαλα απέναντι στην ΑΕΚ στο Στάδιο Καλαμπάκας

0
50

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλειος Καρακίτσιος” της Καλαμπάκας θα διεξαχθεί ο αγώνας ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011-ΑΕΚ στις 15.00.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο Καλαμπάκας καθώς την ίδια ημέρα στο Στάδιο Τρικάλων θα γίνουν διασυλλογικοί αγώνες στίβου.

Να σημειώσουμε ότι είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών με τα Τρίκαλα που ήδη έχουν ανανεώσει την παραμονή τους στην κατηγορία να αντιμετωπίζουν την ήδη πρωταθλήτρια ΑΕΚ σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι παρά το ότι θα απουσιάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μάλιστα η ομάδα της ΑΕΚ που έσπασε την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο έχει ήδη προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι η Κυριαζή με βοηθούς τις Κατσουλίδου και Βλαχοπούλου όλες της ΕΠΣ Ηπείρου.

Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων έχει ξαναπαίζει σε εντός έδρας παιχνίδι και στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε νικήσει με 7-0. Τα γκολ είχαν σημειώσει οι: Χατζηνικολάου 10′, 25′, Βιολάρη 27′, Κόγγουλη 30′,59′, Τζουτζουράκη 32′, Καπνίση 77′.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here