Βάιος Μαλάκος: “χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα των Μετεώρων”

0
338

Ο Βάιος Μαλάκος είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής που από σήμερα ανήκει στα Μετέωρα και κατάγεται από την Λάρισα. Κι ενώ είναι μόλις 19 ετών έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έγινε μέλος της Ακαδημίας του ΑΟΔΛ σε πολύ μικρή ηλικία και στην συνέχεια πήγε στις Ακαδημίας του Χρήστου Γκάτα του Τοξότη Λάρισας με τον οποίο αγωνίστηκε και στο τοπικό πρωτάθλημα Λάρισας. Έπαιξε στις Μικτές Λάρισας, αλλά και στις μικτές της Περιφέρειας, δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια ήταν για 6 μήνες στην Κ14 του ΠΑΟΚ όπου μάλιστα πήρε μέρος και σε διεθνές τουρνουά στην Ρόδο. Αμέσως μετά πήγε στην ΑΕΛ όπου ήταν για δύο χρόνια στην Κ17 και άλλα δύο χρόνια στην Κ19 όπου και στα 4 αυτά χρόνια ήταν βασικός. Είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κι από σήμερα είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής των Μετεώρων.

Το sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του κι έχει την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος πλέον των κιτρινο-μπλέ.

Αναλυτικά η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πως μεταγράφηκες στα Μετέωρα;

Ο προπονητής μου στον Τοξότη Λάρισας κ. Χρήστος Γκάτας μίλησε για μένα στον προπονητή των Μετεώρων κ. Μανούρα κι έτσι ήρθα, συμμετείχα στις προπονήσεις για να με δει, μου άρεσε πάρα πολύ και μένα απ’ ότι συνάντησα κι έτσι τα βρήκαμε και κλείσαμε την συνεργασία.

Το κλίμα στην ομάδα πως σου φάνηκε;

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Η διοίκηση είναι πολύ καλή και μας φροντίζει σε όλα, πολύ καλός ο γενικός αρχηγός που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, αλλά και τα παιδιά επίσης είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Υπάρχει γενικά ένα πολύ καλό κλίμα κι αυτό είναι πολύ καλό στοιχείο.

Τι γνωρίζεις για την Γ’ Εθνική;

Απ’ ότι ξέρω τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν για τρίτη σερί σεζόν στην Γ’ Εθνική. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και χαίρομαι που είμαι εδώ. Εγώ σαν Βάιος υπόσχομαι ότι θα δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και να σταθώ κι εγώ με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια είναι η θέση στην οποία αγωνίζεσαι και πως προέκυψε;

Στα πρώτα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο, έπαιζα ως 6αρι και 8αρι. Ο κ. Γκάτας στο ανδρικό τμήμα με έβαλε να παίζω ως αριστερό μπακ. Μου είπε ότι τα χαρακτηριστικά μου, ταιριάζουν να αγωνίζομαι στην θέση αυτή κι από τότε και ύστερα έπαιζα στην θέση αυτή.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου όσον αφορά το ποδόσφαιρο;

Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου μόνιμα με μία μπάλα στα πόδια. Αγαπώ πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και θέλω να δουλεύω πάνω σ’ αυτό κάθε μέρα και μέρα με τη μέρα να βάζω ένα λιθαράκι και να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Όλα αυτά τα χρόνια ακούω με προσοχή τους προπονητές μου και ότι μου λένε προσπαθώ να το εφαρμόζω. Ώστε το μέλλον να μου φέρει κάτι καλό. Κάθε καλοκαίρι έκανα ατομικές προπονήσεις ακόμα και με προσωπικό γυμναστή και γενικά δούλευα συνεχώς. Θέλω να βοηθήσω τα Μετέωρα όσο μπορώ κι αν συνεχίσω έτσι θα ήθελα τα όνειρά μου να γίνουν πραγματικότητα, να παίξω σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι ακόμη και στο εξωτερικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here