Βασίλης Τσιαντούλας: έφυγα από τα Μετέωρα με τις καλύτερες αναμνήσεις

0
277

Ο Βασίλης Τσιαντούλας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος από την ηλικία των 4 ετών ήταν στα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλωνα και πέρυσι στην ηλικία των 17 ετών αγωνίστηκε στα Μετέωρα και την Γ’ Εθνική. Από τα φιλικά της προετοιμασίας φάνηκαν οι δυνατότητές του και ήταν από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές της Καλαμπακιώτικης ομάδας στις 23 αγωνιστικές που διήρκεσε το πρωτάθλημα. Ίσως το καλύτερό του παιχνίδι  απέναντι στην  Αταλάντη, όπου σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην νίκη το είχε κάνει υπό το βλέμμα του σημερινού του προπονητή.

Ο Βασίλης Τσιαντούλας μεταγράφηκε στον Διαγόρα Ρόδου όπου θ’ αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2 κι αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με την νέα του ομάδα μίλησε στο sportskalampaka για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πώς έγινε η μεταγραφή σου στον Διαγόρα Ρόδου;

Ο προπονητής που με έφερε στα Μετέωρα κ. Ευαγγέλου  Σπύρος με πρότεινε και με έφερε σε επαφή με τον τωρινό μάνατζέρ μου κ. Ρόβα Βασίλειο και αυτός πραγματοποίησε την μεταγραφή μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο για αυτό.

Το γεγονός ότι εκεί υπάρχει ένας προπονητής (Σάκης Θεοδοσιάδης) που σε ξέρει αυτό πως το σχολιάζεις;

Το ότι με ξέρει ο προπονητής μου (κ. Θεοδοσιάδης  Σάκης) σίγουρα είναι πολύ θετικό γιατί θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα στα δεδομένα της νέας ομάδας μου. Αυτό όμως δεν αποτελεί εφησυχασμό για εμένα καθώς πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και να διεκδικήσω θέση στην βασική εντεκάδα.

 Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου πέρυσι στα Μετέωρα βοήθησε στο να γίνει αυτή η μεταγραφή;

Σίγουρα με βοήθησε η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς αγωνίστηκα με συμπαίχτες πιο ποιοτικούς αλλά και με πιο δύσκολους αντιπάλους. Όσο αγωνιζόμουν στο τοπικό πρωτάθλημα δεν είχα την ανάλογη προβολή και εξέλιξη.

Τι συνθήκες βρήκες στην Ρόδο;

Οι συνθήκες στην Ρόδο ήταν καλύτερες από όσο περίμενα. Οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν με τέτοιο τρόπο που αισθάνθηκα αμέσως οικειότητα. Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να δουλέψω κ να καθιερωθώ.

Από τα Μετέωρα με τι αναμνήσεις έφυγες;

Από τα Μετέωρα έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις και θέλω να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου και στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία και να επιτύχουν τους στόχους τους φέτος.

 Οι φιλοδοξίες σου από εδώ και πέρα ποιες είναι;

Οι φιλοδοξίες μου από εδώ και πέρα είναι να δουλέψω σκληρά και να μπορέσω βήμα -βήμα να καθιερωθώ στην ομάδα μου και να βοηθήσω τον Διαγόρα Ρόδου να επιτύχει τους στόχους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here