Γ’ Εθνική μπάσκετ: ξεκίνημα με νίκη για τον ΑΟΤ

0
7

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε το Καναλάκι Πρέβεζας με 63-49 κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Η Τρικαλινή ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 14 πόντους διαφορά.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μαζί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστο Γιαλιά ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό για τοι πρώτο ματς της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΤ.

Μάλιστα ο κ. Γιαλιάς μετά το τέλος του παιχνιδιού, πήγε στα αποδυτήρια, συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη τους και ανακοίνωσε σε αυτούς και ένα δώρο για την προσπάθειά τους και το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα,καθώς θα προσφέρει πριμ νίκης στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Δεκάλεπτα 13-14, 30-27, 46-40, 63-49

ΑΟ Τρίκαλα (Παπαδημητρίου) Λεπενιώτης 10, Γκαντιάς 11(1),Τσιτσάνης, Αργύρης 16(2), Αγαπίου, Μαρτζέλης 5(1), Μπέφας, Κωτούλας,Τζιάνης 2, Αθανασόπουλος 19, Φέτσης
ΑΕ Καναλακίου (Τζομάκας) :Σουμπασάι, Ματσάγγας 6,Ροντογιάννης 7(1), Κασκάνης 7(1),Κακιούζης 6, Μακρής, Χρήστου 2, Μπαρτζώκας 8, Δάσκαλος 9(1), Πάνου 4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here