Γ’ Εθνική: προπονητής της Ελασσόνας ανέλαβε ο Βαγγέλης Μόρας

0
70

Ο Βαγγέλης Μόρας «κρέμασε» πρόσφατα τα παπούτσια του, αλλά θα παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι από απόψε (12/7) ο νέος προπονητής του Π.Ο. Ελασσόνας, ομάδα της Γ’ Εθνικής από την ευρύτερη περιοχή της γενέτειράς του Λάρισας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα. To ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Μόρα για την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας για την σεζόν 2021-22.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Βαγγέλης Μόρας θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον σύλλογο μας.
Πιστεύουμε πως με την εμπειρία του, θα μεταδώσει στα δικά μας παιδιά την μαχητικότητα που τον διέκρινε σαν αθλητή τόσο σε ομάδες της χώρας μας αλλά και της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Ενδεικτικά έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΕΛ, Προοδευτική, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα, Μπάρι, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας το διάστημα μεταξύ 2009–2016, μετρώντας 27 συνολικά συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΟΕ και του ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία, δύναμη, πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας και μια προπονητική καριέρα εφάμιλλη της ποδοσφαιρικής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here