Διεθνή: μαγικό γκολ από τον Φορτούνη στο 90’+7′

0
48

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ κόντρα στην Αλ Ραέντ βρήκε την ομάδα του Γιώργου Δώνη με μεγάλη πίεση στους ώμους της, καθώς στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα αγνοούσε τη χαρά της νίκης, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Τα πράγματα μάλιστα άρχισαν άσχημα για εκείνη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό όμως στο δεύτερο μέρος, στον αγώνα της για την 26η αγωνιστική της Saudi League, ήρθαν τα πάνω κάτω με ελληνική υπογραφή.

Στο 71ο λεπτό έγινε το 1-1 από τον Αλ Χασαουί ενώ στο 90+7′ ήρθε η λύτρωση από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δέχτηκε ασίστ από τον Ρεμπότσο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μαγικό πλασέ με το δεξί, για να φτάσει τα 5 στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως ο “Φορτού” αγωνίστηκε από το πρώτο λεπτό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να περνάει ως αλλαγή στο 63ο λεπτό και να τρέχει σφαίρα δίπλα στον συμπατριώτη του για να πανηγυρίσουν το πολύ σπουδαίο γκολ για την ομάδα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here