Στιγμές αγωνίας σημειώθηκαν στο φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 73ο λεπτό, προκαλώντας σοκ σε παίκτες και φιλάθλους.
Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί στο Euro 2021 απέναντι στη Φινλανδία. Σύμφωνα με το TV 2 και τη Δανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DBU), ο διεθνής μέσος είχε τις αισθήσεις του, με τον αγώνα να διακόπτεται αρχικά προσωρινά και στη συνέχεια οριστικά.
Λίγο αργότερα, ήρθαν καθησυχαστικά νέα, καθώς ο Έρικσεν σηκώθηκε όρθιος μέσα σε θερμό χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, ενώ κατά τη διάρκεια της διακοπής, η σύζυγος του Έρικσεν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να του συμπαρασταθεί.
Ο Έρικσεν εξακολουθεί να έχει τις αισθήσεις του και καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και τους γιατρούς, ενώ αναμένονται νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
Τα νεότερα
O γιατρός της εθνικής ομάδας της Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν μίλησε για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα. «Ο Κρίστιαν είναι καλά πλέον. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το νοσοκομείο και περιμένω ότι όλα θα πάνε καλά.
Έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, αλλά ανέκτησε πολύ γρήγορα την επαφή με το περιβάλλον και ήρθαμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί του.
Τώρα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθεί τι προκάλεσε το περιστατικό.
Ο βηματοδότης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Πλέον θα αναλύσουμε τα δεδομένα. Έχω συνεχή επικοινωνία με τον καρδιολόγο του στην Κοπεγχάγη.










