Έχοντας ιδιαίτερα καλά δείγματα κυρίως στο α’ μέρος από τη μέση και μπροστά – δηλαδή ως προς τις φάσεις που δημιούργησε και την εικόνα του – ο Ολυμπιακός έβαλε 2 γκολ στο α’ 45λεπτο με τον Αραμπί και είχε και διακριθέντες απέναντι στη Σλοβάτσκο στο φιλικό τεστ του Σβατς.
Θετικό και το πρόσημο του Φορτούνη και έως ένα σημείο του Καρβάλιο, έπαιξαν ως εξάρια οι Μπουχαλάκης και Ντόι αλλά και ως φορ ο Μασούρας. Πολύ καλός Τζολάκης όσο αγωνίστηκε. Οι Τσέχοι μείωσαν στο τελικό 2-1 στο 2ο μέρος με τον Κιμ στο 48′.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιέλ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Ζινερνάγκελ) και Ελ Αραμπί (65′ Μπουτούτσι).
ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ: Χέκα, Κάντλετς, Χόφμαν, Τράβνικ, Πετρζέλα, Ντόσκι, Μιχάλικ, Κιμ, Χάβλικ, Ρέινμπερκ και Γιουρόσκα.
Έπαιξαν και οι: Μπράντνερ, Ντάνισεκ, Καλαμπίσκα, Β. Σινιάσκι και Χόλζερ.

















