Διονύσης Δάσσιος: “τα Μετέωρα θα γίνονται όλο και καλύτερα”

0
90

Ο Διονύσης Δάσσιος είναι το αριστερό μπακ των Μετεώρων φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προερχόμενος το καλοκαίρι από την ομάδα της Πηγής με την φανέλα της οποίας είχε εντυπωσιάσει τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων του Τυρνάβου όταν αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική κατηγορία και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πηγή ενώ είναι και φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα αθόρυβο αμυντικό μέσα στο παιχνίδι που κι αυτός όπως και γενικά τα Μετέωρα ως ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το μοναδικό που δεν τελείωσε ήταν αυτό με τον Δία Δίου όπου έγινε αλλαγή στο 80′.

Στο παιχνίδι με το Νεοχώρι ήταν από τους πρωταγωνιστές καθώς σημείωσε δύο τέρματα αν και η θέση του είναι αριστερός οπισθοφύλακας. Το πρώτο γκολ το πέτυχε με έξυπνη εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο στο 89′ καθώς είχε τις δυνάμεις να κάνει μία κούρσα από την άμυνα να βγει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να διαμορφώσει το 3-0.

Ο Διονύσης Δάσσιος μιλάει σήμερα στο Sportskalampaka για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και γενικά για την πορεία των Μετεώρων, αλλά και τον εαυτό του.

Πέτυχες δύο τέρματα και μάλιστα σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια φέτος; Πώς ένιωσες;

– Ένιωσα πολύ καλά αφού καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά και κρίσιμο στη βαθμολογία παιχνίδι. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, στην κατηγορία κι αυτά ήταν τα πρώτα γκολ που πέτυχα. Το συναίσθημα είναι ωραίο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ειδικά σε τέτοια παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που με τα δύο γκολ που πέτυχα πήραμε τη νίκη.

Στα Μετέωρα πως ήρθες το καλοκαίρι;

– Το καλοκαίρι μίλησα με τον κ. Ευαγγέλου που είχε αναλάβει προπονητής και μου πρότεινε να έρθω στα Μετέωρα. Δέχθηκα αφού μίλησα και με τη διοίκηση, ήθελα όμως κι εγώ να δοκιμάσω την παραπάνω κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πως το χαρακτηρίζεις;

– Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες με εξαίρεση τον Πιερικό που έχει ξεφύγει στην βαθμολογία, είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Αυτό φαίνεται κάθε αγωνιστική. Μέχρι την προτελευταία θέση η παραμονή παίζεται και ίσως να παιχθεί ως την τελευταία αγωνιστική.

Που θα κριθεί η παραμονή για τα Μετέωρα;

– Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ζώνη παραμονής. Για να παραμείνουμε εκεί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα στην έδρα μας και εκτός έδρας ότι καταφέρουμε. Αν γίνει αυτό τότε η ομάδα θα σωθεί.

Τα Μετέωρα ως ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος έχει βελτιωθεί αρκετά. Υπάρχουν περιθώρια και για μεγαλύτερη βελτίωση;

– Από την αρχή που ξεκινήσαμε από την περίοδο της προετοιμασίας η βελτίωση είναι τεράστια, ενώ και με τις δύο προσθήκες που γίνανε τόσο με τον Σαμούτη όσο και με τον Ρόμπο έχουν βοηθήσει κι αυτοί αρκετά. Ναι έχουμε πολύ καλό υλικό και νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια ώστε να βελτιωθεί κι άλλο η απόδοσή μας.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

– Το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζω ως χόμπι. Μ’ αρέσει που αγωνίζομαι σ’ ένα πρωτάθλημα όπως η Γ’ Εθνική, κι από εκεί και πέρα ότι προκύψει, αν έρθει κάποια πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία έχει καλώς. Κοιτάζω το ποδόσφαιρο να το έχω ως χόμπι και να το ευχαριστιέμαι.

Αυτό που θέλω επίσης να προσθέσω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, έχουμε στήριξη από την διοίκηση και τον κόσμο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here