Εκτός έδρας με την Πηγή η Κρύα Βρύση την επόμενη αγωνιστική

0
23

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του β’ ομίλου η Κρύα Βρύση θ’ αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ομάδα της Πηγής.

Η Κρύα Βρύση που δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σάββατο καθώς το παιχνίδι της με τον Πορταϊκό αναβλήθηκε θα δώσει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Βέβαια θα παρουσιαστεί ενισχυμένη μετά τις 4 μεταγραφές που ανακοίνωσε σήμερα και ο Δημήτρης Αγγέλης θα έχει περισσότερες επιλογές στην κατάρτιση της ενδεκάδας και την διαχείριση του αγώνα.

Η Κρύα Βρύση μετά τις δύο νίκες που έχει σημειώσει ως τώρα και με την συνεχιζόμενη βελτίωση που παρατηρείται στα παιχνίδια της θέλει να πάρει κι ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στο ματς του Σαββάτου.

Η Πηγή προέρχεται από την ήττα που γνώρισε εκτός έδρας από το Δενδροχώρι με 3-1 και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, μία θέση πιο πάνω από την Κρύα Βρύση. Μέσα στην εβδομάδα ενισχύθηκε κι αυτή μεταγραφικά κι απέναντι στην Κρύα Βρύση θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here