Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα “Νίτσας Λιάπη” από την Ακαδημία του ΑΣ Μετέωρα.
Η εκδήλωση-ομιλία είχε ως θέμα “χτίζοντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για το παιχνίδι που αθλείται” και κύρια ομιλήτρια ήταν η ψυχολόγςς κ. Μαριλένα Τζιάννη.
Παρόντες ήταν μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Ακαδημίας, προπονητές, αλλά και γονείς των παιδιών της Ακαδημίας.
Την κ. Τζιάννη παρουσίασε στο κοινό ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των Μετεώρων Λεωνίδας Σακελλαρίδης λέγοντας πως αυτή η εκδήλωση είναι μία από την σειρά δράσεων που θα κάνει φέτος η Ακαδημία, ενώ δύο λόγια για την σημασία της εκδήλωσης είπε και ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Κων/νος Παπάντος.
Η κ. Μαριλένα Τζιάννη ανέπτυξε το θέμα αναλύοντας τους τρόπους με τους οποίου πρέπει να υποστηρίζονται τα παιδιά σε σχέση με την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.
Αναφέρθηκε για το τι θέλει να πετύχει ένα παιδί μέσα από τον αθλητισμό, τα οφέλη που έχει πως πρέπει να διαχειρίζεται την ήττα και την νίκη και κάτι ανάλογο να γίνεται κυρίως από τους γονείς του που είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται περισσότερο μαζί του.
Αυτά και άλλα πολλά ανέλυσε η κ. Τζιάννη και σίγουρα όσοι παρακολούθησαν την ομιλία της ήταν κάτι παραπάνω από τυχεροί.












