Επέστρεψαν τα χαμόγελα στα Μετέωρα μετά τη νίκη επί της Πηγής

0
40

Τα Μετέωρα για την 7η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που έγινε το περασμένο Σάββατο νίκησαν με 1-0 την Πηγή.

Έτσι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα που είχαν γνωρίσει ακριβώς μία εβδομάδα πριν σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πορταϊκό με 2-0.

Βέβαια δεν πήγαν όλα καλά για την Καλαμπακιώτικη ομάδα στο παιχνίδι αυτό καθώς υποχρεώθηκε να παίξει για ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ανδρέα Κιτσόπουλου.

Παρότι αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη τα Μετέωρα έπαιξαν όπως έπρεπε να παίξουν παρά το άγχος που υπήρχε λόγω της ρευστότητας του σκορ και στο τέλος πήραν τη νίκη έστω και με 1-0.

Έτσι παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας κι αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα τους δοθεί η ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη αφού υποδέχονται το Κεφαλόβρυσο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην κορυφή με έναν βαθμό διαφορά.

Τα Μετέωρα αυτή την εβδομάδα θα προπονηθούν κανονικά όπως και τις άλλες εβδομάδες και την Πέμπτη θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Κρύα Βρύση στο γήπεδο της Διάβας. Αμέσως μετά θα δοθεί ρεπό για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here