Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε Έλληνα τερματοφύλακα

0
48

Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περιμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά, τελικά, κατάφερε να κάνει δικό της τον 18χρονο Δημήτρη Σταματάκη.

Η Athens Goalkeepers Academy (AGA) ανακοίνωσε πως ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. Τον Μάιο του 2019, η Ατλέτικο αποφάσισε πως ήθελε τον Σταματάκη, όταν η AGA βρέθηκε στην Ισπανία, μαζί με τους αξιολογημένους τερματοφύλακές της, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε Ατλέτικο, αλλά και σε Ρεάλ.

Η μεταγραφή καθυστέρησε εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν, ωστόσο η ισπανική ομάδα, όχι μόνο δεν παράτησε την υπόθεση, αλλά ήταν διαρκώς δίπλα στον 18χρονο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Δημήτρης Σταματάκης τόνισε: “Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόπο. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με τη βοήθεια του coach κύριου Χρήστο Λάμπρου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα χρειαστεί να κάνω πολλά για να τού το ξεπληρώσω. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όλα όσα έχουν προσφέρει σε εμένα ο coach, η Athens Goalkeepers Academy και όλο το τεχνικό της επιτελείο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης για την εμπιστοσύνη της στον κ. Λάμπρου, στην AGA και σε εμένα”.

Ο επικεφαλής της AGA, Χρήστος Λάμπρου, είπε πως “η μεταγραφή του Δημήτρη στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το σημαντικότερο επίτευγμα της Ακαδημίας μας στα 9-10 χρόνια λειτουργίας της. Το ότι η Ατλέτικο περίμενε 2 χρόνια για αυτόν τον τερματοφύλακα σημαίνει πολλά. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε τους τερματοφύλακες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τη θέση. Δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποια ομάδα, αρκεί να αγαπούν τη θέση του τερματοφύλακα και να θέλουν να πετύχουν στο εξωτερικό.

Η AGA δίνει αυτή την ευκαιρία, είμαστε το φροντιστήριο των τερματοφυλάκων. Με την εξειδικευμένη προπόνηση που μόνο η Ακαδημία μας παρέχει στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστούν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here