Σε παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής για την 4η αγωνιστική του α’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Βασιλική ηττήθηκε στην έδρα της με 0-3 από την Φαρκαδόνα.
Οι φιλοξενούμενοι σε γενικές γραμμές ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.
Η Βασιλική από την πλευρά της παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, παρόλα αυτά πάλεψε το παιχνίδι χωρίς όμως επιτυχία.
Η Φαρκαδόνα άνοιξε το σκορ με τον Στάμου στο 35′ και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Βασιλική έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.
Αντίθετα η Φαρκαδόνα στις αντεπιθέσεις ήταν πιο επικίνδυνη και στο 75′ πέτυχε το 0-2 με τον Γαλάνη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 80′ με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας με βοηθούς τους Παπαβασιλείου και Μαργιώλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Τζερεμές, Τασκαράν, Ντάφος, Χούτος, Μανώλης, Γκουζιώτης, Πανάγος, Μπαλαούρας, Μπασιούρας, Μπέου, Κορδάμπαλος.
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Αργύρης, Βίσα, Τόκατς (50′ Τερζίδης), Α. Αργύρης, Παππάς (78′ Π. Παππάς), Γρηγορίου, Στάμου, Τσιαμάντας (50′ Γαλάνης), Βασιλείου, Στάμου (60′ Γιαννίκης), Κούβαρης (78′ Μανάφας).

















