Η Κρύα Βρύση γνώρισε την ήττα με 4-0 στο Πρίνος

0
48

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Πρίνους η Κρύα Βρύση γνώρισε την ήττα με 4-0 από την τοπική ομάδα για την 17η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 20’. Μετά από γέμισμα του Αλεξίου ο πολύπειρος Νικολούσιος «οσμίστηκε» την ευκαιρία και με πλασέ βρήκε δίχτυα. Στο 30’ ο Μπακάλης βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη και στο 51’ ο Μερτσιώτης με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 80’ ο Μερτσιώτης κέρδισε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαγεωργίου για το τελικό 4-0. Οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Μερτσιώτη και φάσεις με τον ίδιο αλλά και με Νικολούσιο, Σακελλαρίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΡΙΝΟΣ: Παπαγεωργίου, Σταμάτης. Χ(65’ Πατραμάνης), Σκαρλέας, Δούλαλας, Ψύχος, Δέρβης(70’ Σταμάτης. Π), Σακελλαρίου, Μερτσιώτης, Μπακάλης(60’ Γιαννόπουλος), Ζουμής(70’ Χαρχαντής), Νικολούσιος(60’ Γριζάνος)

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Ζάρρας, Κορσάρι (55′ Θώμος), Γ. Λιακόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Σ. Παπαγεωργίου, Γιαννάκης, Σταμούλης (70′ Ρουστάι), Φάιας, Νιαβής, Κοντοτόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here