Η Κρύα Βρύση θα υποδεχθεί τον Πύργο

0
26

Η Κρύα Βρύση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Διάβας την ομάδα του Πύργου.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετά καλά σημεία τα οποία θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στην νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η Κρύα Βρύση προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και ήττα που γνώρισε με 1-0 στο Μεγαλοχώρι την περασμένη αγωνιστική και με 27 βαθμούς βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι στον Πύργο θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πύργος από την πλευρά του προέρχεται από τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Πορταϊκό με 2-1 και ύστερα από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 38 βαθμούς με τους οποίους κατέχει την 6η θέση στην βαθμολογίας. Απέναντι στην Κρύα Βρύση θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον διατηρήσει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Κρύα Βρύση ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση είχε κερδίσει με 3-2 πετυχαίνοντας την πρώτη της σημαντική νίκη για το φετινό πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here