Η Κρύα Βρύση νίκησε 3-1 την Βασιλική σε φιλικό αγώνα

0
157

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Διάβας σήμερα το απόγευμα η Κρύα Βρύση νίκησε την Βασιλική με 3-1.

Το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων για τη νέα σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές κι από τις δύο ομάδες με συνέπεια ο ρυθμός του παιχνιδιού να πέσει όπως ήταν λογικό.

Στο σκορ προηγήθηκε η Κρύα Βρύση με τον Κοντοτόλη στο 17′ για να ισοφαρίσει ο Σωτήρης Παναγιώτου στο 36′ και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 62′ με τον Μηνά Τάτσιο ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90′ από τον Πινιάρα.

Διαιτήτευσε το παιχνίδι με επιτυχία ο Σοφοκλής Βουλόγκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Μαλακασιώτης, Σ. Παπαγεωργίου, Χ. Παππάς, Μ. Τάτσιος, Κ. Παππάς, Ράτζας, Δραγατογιάννης, Πούλιος, Κοντοτόλης, Ντίνος, Βουλτσίδης.

Έπαιξαν και οι: Βλαχάβας, Ζέρβας, Λιατσικούρας, Ζάρρας, Πινιάρας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Τζερεμές, Μπαρμπαρούσης, Μανώλης, Ν. Γρηγορίου, Γκουζιώτης, Πανάγος, Ζέκο, Μέμπελι, Καραγιάννης, Λίτσιος, Σ. Παναγιώτου.

Έπαιξαν και οι: Ντάφος, Τρίμμης, Φιλίππου, Βασιλείου, Στάσος, Μυτούλας, Ζαφείρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here