Η Κρύα Βρύση υποδέχεται την Ένωση Δ.Μ.

0
44

Στην επιστροφή της στους αγώνες πρωταθλήματος και  για την 15η αγωνιστική η Κρύα Βρύση θα υποδεχθεί την Ένωση Δροσερού-Μουριάς στο γήπεδο της Διάβας.

Η Κρύα Βρύση ακόμη δεν έχει σημειώσει εντός έδρας νίκη και θα προσπαθήσει να το πετύχει στο παιχνίδι αυτό. Μέχρι τώρα η πορεία της είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ εντός έδρας δείχνει μέχρι τώρα να έχει αδυναμίες αφού όχι μόνο νίκη δεν έχει σημειώσει, αλλά έχει μόλις δύο ισοπαλίες και στα υπόλοιπα ματς έχει ηττηθεί.

Παρόλα αυτά στο παιχνίδι του Σαββάτου θα προσπαθήσει για να πετύχει την πρώτη της νίκη, αλλά και για να κάνει καλό ποδαρικό για το νέο έτος.

Ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης δούλεψε αρκετά με την ομάδα και στο διάστημα των εορτών, μάλιστα την περασμένη Κυριακή η Κρύα Βρύση έδωσε και φιλικό παιχνίδι με την Κ16 των Μετεώρων, ενώ στο παιχνίδι αυτό θα παρουσιαστεί κι ενισχυμένη μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Βουλτσίδη από το Καστράκι.

Η Ένωση Δροσερού Μουριάς αγωνίζεται φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική με καθυστέρηση 2 ετών καθώς και το 2017 είχε κερδίσει την άνοδο, αλλά δεν είχε κατεβεί στο τότε πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Β’ Ερασιτεχνική όπου και πάλι πήρε την άνοδο κι αυτή τη φορά κατέβηκε κανονικά να αγωνιστεί. Μέχρι τώρα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς έχει στην κατοχή της μόλις έναν βαθμό και προέρχεται από την ήττα που γνώρισε από τον Πορταϊκό με 0-1 μέσα στην έδρα της.

Η Κρύα Βρύση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να ανεβεί στην βαθμολογία, ενώ από την πλευρά της η Ένωση Δ.Μ. θα προσπαθήσει να σταθεί όσο καλύτερα μπορεί απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here