Η Ουτρέχτη του Δουβίκα νίκησε τον Άγιαξ 1-0 στην έδρα του

0
4

Τεράστια έκπληξη από την Ουτρέχτη με βασικό τον Τάσο Δουβίκα, νικώντας 1-0 τον ασταμάτητο Άγιαξ στο Άμστερνταμ (37-2 διαφορά τερμάτων στη σεζόν) και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των 15 αγώνων εντός έδρας!

«Ποιος θα σταματήσει τον Άγιαξ;», ήταν το φετινό ερώτημα που γινόταν όλο και εντονότερο, αφού η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ σάρωνε στην Eredivisie και στο Champions League, μετρώντας συνολικά 37 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά σε εννέα επίσημα ματς. Η απάντηση, όμως, αποδείχθηκε η Ουτρέχτη. Με τον Τάσο Δουβίκα βασικό και στα 90′, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «μπαμ», κράτησαν τον Αίαντα στο μηδέν για πρώτη φορά φέτος και χάρη σε υπέροχο σουτ του Βάρμερνταμ στο 77′ έφυγαν θριαμβευτές από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (0-1), βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί που μετρούσαν οι πρωταθλητές Ολλανδίας για 15 αγώνες, από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Έλληνα διεθνή πιστοποίησε ότι πάει για μεγάλα πράγματα φέτος, αφού στρογγυλοκάθισε στη 2η θέση, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here