Η πορεία των Μετεώρων στο πρωτάθλημα

0
31

Η πορεία των Μετεώρων στο φετινό πρωτάθλημα πέρασε από πολλά κύματα για να καταφέρουν τελικά να τερματίσουν στην πρώτη θέση του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Κάτι που το πέτυχαν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε μία χρονιά λίγο περιπετειώδης όσον αφορά τον πάγκο τους καθώς άλλαξαν τρεις προπονητές.

Ξεκίνησαν με τον Νίκο Βαλομάνδρα ο οποίος αποχώρησε μόλις ύστερα από το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι, συνέχισαν με τον Χρήστο Αυγέρο ο οποίος αποχώρησε ύστερα από την ήττα στο Δενδροχώρι με 3-2 στην 14η αγωνιστική. Από την 17η στον πάγκο τους βρίσκεται ο Γιώργος Λουλές ο οποίος είχε βρεθεί στην ίδια θέση και πέρυσι μετά την αποχώρηση του Νίκου Αγγελάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετά την δεύτερη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Τα Μετέωρα γνώρισαν δύο ήττες στο πρωτάθλημα, μία σε κάθε γύρο με 3-2 από την Λυγαριά στον πρώτο και 3-2 από το Δενδροχώρι στον δεύτερο, ενώ συνολικά είχαν μόλις μία ισοπαλία, αυτή με το Καστράκι (2-2 στο φινάλε του α’ γύρου).

Σίγουρα στον δεύτερο γύρο τα Μετέωρα ήταν αρκετά διαφορετικά καθώς έκαναν 6 μεταγραφές, ενώ αποχώρησαν και κάποιοι παίκτες που είχαν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Στήριξη από την άμυνα

Στα τελευταία τους παιχνίδια κι από τότε που ανέλαβε ο Γιώργος Λουλές τα Μετέωρα δεν δέχθηκαν κανένα τέρμα. Από το 5-1 που πέτυχαν επί της Κρύας Βρύσης στην συνέχεια δεν δέχθηκαν κανένα τέρμα και πέτυχαν συνολικά 7 συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από το Δενδροχώρι. Στις τελευταίες 6 αγωνιστικές νίκησαν 3-0 την Λυγαριά, 2-0 το Κεφαλόβρυσο, 2-0 την Βασιλική, 1-0 τον Πρίνος, 1-0 τον Πορταϊκό και 2-0 το Καστράκι.

Γενικά στον δεύτερο γύρο η εστία τους παραβιάστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια, ενώ στον πρώτο είχε παραβιαστεί σε 4.

Σειρά έχει ο αγώνας μπαράζ με τα Σαράγια μ’ έναν αντίπαλο που είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι, τότε στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here