Ο Δημήτρης Πρίφτης τιμήθηκε με το βραβείο του Κορυφαίου προπονητή της σεζόν από τη Lega Basket, μετά την εξαιρετική του πορεία στον πάγκο της Ρέτζιο Εμίλια, με την οποία τερμάτισε στην 6η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε το βραβείο «Sandro Gamba Trophy», του προπονητή της χρονιάς της κανονικής περιόδου 2025-2026, που απονέμεται από την αθλητική εταιρεία Erreà, αφήνοντας πίσω τους Ματέο Κοτέλι και Μάριο Φιορέτι.
Ο 57χρονος, οδήγησε την ομάδα του σε ρεκόρ 15-13 στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, θέση που την φέρνει αντιμέτωπη με την Αρμάνι, στον πρώτο γύρο των play-offs.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Δημήτρης Πρίφτης, υπέγραψε ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ρετζιάνα έως το 2028.











