Κολύμβηση: φοβερό ρεκόρ από τον Απόστολο Σίσκο

0
8

Ο Απόστολος Σίσκος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο στο μίτινγκ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ σταματώντας το χρονόμετρο στο απίθανο 1:54.12.

Ο 20χρονος κολυμβητής βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο είχε σημειώσει τον Μάιο του 2025 με χρόνο 1:54.66 ενώ παράλληλα, εξασφάλισε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2027 και για το Ευρωπαϊκό του 2026.

Η επίδοση του Σίσκου μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί παγκόσμιας κλάσης αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, ο Χούμπερτ Κος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 1:54.26.

Τότε στο Παρίσι το ασημένιο είχε κατακτήσει ο Απόστολος Χρήστου με 1:54.82, επίσης πανελλήνιο ρεκόρ εκείνη την εποχή, το οποίο από εδώ και στο εξής ανήκει στον Απόστολο Σίσκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here