Κρύα Βρύση: έξω πάει καλά

0
27

Μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Κρύα Βρύση έχει φτάσει τους 11 βαθμούς, είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού κι αυτοί οι βαθμοί ήρθαν από 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το οξύμωρο φέτος με την Κρύα Βρύση είναι ότι αυτές οι νίκες έχουν έρθει μέχρι τώρα μακριά από την έδρα της. Τις δύο τις πέτυχε στα παιγνίδια με Πύργο (3-2) και Παραληθαίους (4-2) και τη μία άνευ αγώνα με την Πηγή.

Ουσιαστικά μιλάμε για 2 νίκες οι οποίες σημειώθηκαν απέναντι σε πολύ καλές ομάδες καθώς ο Πύργος είναι στην 5η θέση, ενώ οι Παραληθαίοι στην 11η μία θέση πιο πάνω από την Κρύα Βρύση.

Αντίθετα εντός έδρας έχει 2 ισοπαλίες στα παιγνίδια με Μεγαλοχώρι και Ταξιάρχες, ενώ στα υπόλοιπα 3 έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Σαφώς και διαθέτει σχετικά νεανικό υλικό το οποίο εκτός έδρας ίσως και να έχει άγνοια κινδύνου και τα αποτελέσματα να έρχονται πιο εύκολα σε σχέση με τα εντός έδρας ματς.

Μάλιστα η νίκη με τους Παραληθαίους ήρθε μία εβδομάδα μετά το βαρύ 7-0 την ήττα δηλαδή που γνώρισε στην Φήκη. Αυτό το αποτέλεσμα έδειξε ότι η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα και ξέρει να σηκώνει το κεφάλι μετά από τέτοιες βαριές ήττες.

Όσο για την συνέχεια θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τα εκτός έδρας καλά αποτελέσματα με αντίστοιχα στην έδρα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here