Κώστας Φορτούνης: “Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής”

0
53

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια και τους στόχους του.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Δεν υπάρχουν φαβορί, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε εμπειρία. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτούμε γκολ».

Για την εμπειρία των ομίλων: «Μου έχει λείψει πολύ, μακάρι να τη ζήσω στη συνέχεια. Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να περάσουμε την Ομόνοια. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να ζήσουμε μαζί αυτό το συναίσθημα».

Για τους στόχους του: «Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, ήταν δύσκολη χρονιά η περσινή! Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Έχουμε πολύ καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε δείξει χαρακτήρα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε. Στο Champions League αυτό είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε την ποιότητα. Αυτό μας έχει πει και ο προπονητής να παίζουμε το παιχνίδι μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για την απουσία του κόσμου: «Μας έχει λείψει ο κόσμος γιατί μας βοηθάει πολύ ο κόσμος. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Είμαστε έτοιμοι, σχεδόν δεν έχουμε σταματήσει, αυτό είναι και καλό και κακό. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, δείξαμε στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης πως είμαστε σε καλή κατάσταση».

ΠΗΓΗ: novasports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here