- Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο εντός έδρας για τα Μετέωρα όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
- Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια τα οποία είναι και τα δύο εκτός. Αυτό με το Πρίνος που αναβλήθηκε και με την Δήμητρα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Έτσι τα Μετέωρα τελείωσαν νικηφόρα τις εντός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
- Έτσι ακριβώς είχαν ξεκινήσει καθώς στο πρώτο τους εντός έδρας ματς είχαν κερδίσει τον Πορταϊκό με 2-1.
- Από εκεί και πέρα απώλειες είχαν στις τρεις ήττες που γνώρισαν από ΑΕΤ, Φήκη και Νεοχώρι κι από την ισοπαλία που παραχώρησαν στα Αμπελάκια/Φλαμούλι.
- Και τρία τέρματα που σημείωσαν ήταν πολύ ξεχωριστά, αλλά σίγουρα αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το τέρμα του Σαφέτ Ζαΐμι σχεδόν από το χώρο του κέντρου.
- Ένα γκολ που ενθουσίασε και με το παραπάνω τους θεατές της συνάντησης αν κρίνουμε με τον τρόπο που το πανηγύρισαν.
- Ένα σπάνιο σκηνικό συνέβη στο 70′ με τον διαιτητή Δουλόπουλο να τραυματίζεται και να αλλάζει θέση με τον πρώτο βοηθό Λισσόβα με το παιχνίδι να συνεχίζεται και να τελειώνει ομαλά.
- Λίγο πριν το τέλος του αγώνα με αφορμή ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου πήγε να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών η οποία εκτονώθηκε γρήγορα.
- Ο νεαρός τερματοφύλακας της Κ16 Χαράλαμπος Κολιός αντικατέστησε τον Θέμη Γκουλιώνη στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

















