Μιχάλης Ζαρόπουλος: “νιώθω σαν να μην έλειψα καθόλου από τα Μετέωρα”

0
269

Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος είναι ένας τερματοφύλακας ο οποίος έχει παραστάσεις κι από την Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει αγωνιστεί και πάλι στα Μετέωρα για ενάμιση χρόνο από τον Ιανουάριο του 2018 ως τον Μάρτιο του 2019. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΑΟ Τρίκαλα και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος της Football League. Από την περασμένη Δευτέρα είναι μέλος και πάλι του ΑΣ Μετέωρα και σήμερα με την συνέντευξή του στο sportskalampaka εξηγεί πως αποχώρησε από τον ΑΟ Τρίκαλα και πως επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της πόλης του.

Πως αποφάσισες να επιστρέψεις στα Μετέωρα;

Κατ’ αρχήν η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά κι αυτό θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο και ειδικά την Γ’ και Β’ Εθνική.

Προσωπικά δεν ήθελα να φύγω από τα Τρίκαλα και δεν έμαθα ποτέ τον λόγο για τον οποίο δεν έμεινα στην ομάδα, καθώς δεν επικοινώνησε κανείς από την ομάδα μαζί μου παρά μόνο μείναμε σε μία αρχική κουβέντα την οποία την κάναμε στα τέλη Μαΐου. Επειδή ακούστηκαν διάφορα είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω σε κάποιο μέσο από τότε που έφυγα από τον ΑΟ Τρίκαλα. Έχουν ακουστεί διάφορα και όλα είναι ψέματα ενώ η τελική συζήτηση που είχα με τον κ. Νίκο Σαμολαδά ήταν σε καλό κλίμα και ήμασταν σε καλό δρόμο στο να έρθουμε σε συμφωνία. Από εκείνη την ημέρα και μετά ο κ. Νίκος Σαμολαδάς εξαφανίστηκε για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν ξαναμίλησα ποτέ με κάποιον από την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Εγώ στην ζωή μου έμαθα να λέω πάντα την αλήθεια, πήγα το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, δεν έδωσα κανένα δικαίωμα, ήμουν 100% επαγγελματίας, έδωσα και την ψυχή μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσει η ομάδα τον στόχο της, δεν κρύφτηκα ποτέ και αυτή τη στιγμή έχω φύγει από την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και έχω το κεφάλι μου ψηλά και την συνείδησή μου καθαρή.

Από εκεί και πέρα όλο το διάστημα του καλοκαιριού είχα αρκετές προτάσεις, αλλά δεν ήμουν βέβαιος δεδομένου της κατάστασης αν θα τηρούνταν οι συμφωνίες και γι’ αυτό προτίμησα να γυρίσω στην ομάδα της πόλης μου την οποία έχω μέσα στην καρδιά μου και θέλω να την βοηθήσω σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την μεγάλη χαρά που με υποδέχθηκαν από την πρώτη μέρα στην προπόνηση. Ένιωσα σαν να μην έλειψα ούτε μια μέρα.

Τι κλίμα βρήκες στην ομάδα και οι πρώτες σου εντυπώσεις ποιες είναι;

Βρήκα πολλά γνώριμα πρόσωπα και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Γνωρίζω σιγά-σιγά και τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά με όλους.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες και στόχοι από εδώ και πέρα ποιες είναι;

Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν παίζω ποδόσφαιρο γιατί μ’ αρέσει. Είναι η δουλειά μου, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστιέμαι την κάθε ημέρα, την κάθε προπόνηση. Θέλω να βρίσκομαι στο γήπεδο που είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει την δύναμη να αγωνίζομαι. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι η ώρα επαγγελματικά να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Ήδη έχω αρχίσει και σκέφτομαι το επόμενο στάδιο της ζωής μου.

Η δουλειά που κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χάρης Μηνόγιαννης, απ’ αυτά που έχεις δει μέχρι τώρα πως την χαρακτηρίζεις; Και δυο λόγια για τους άλλους δύο γκολκήπερ της ομάδας.

Ο Χάρης είναι ένα νεαρό παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά, διαθέτει αρκετές γνώσεις στο αντικείμενο της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων και ασχολείται πάρα πολύ κατά την διάρκεια της ημέρας για κάθε προπόνηση που κάνουμε.

Με τον Βάιο (Ντάσκας) δεν ήμασταν ξανά μαζί στην ίδια ομάδα, αλλά έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι όταν ακόμα ήμουν στην Δήμητρα, είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά μέσα στην χρονιά την ομάδα.

Με τον Θέμη (Γκουλιώνης) έχουμε ξανασυνεργαστεί, ήταν το πουλέν μου και συνεχίζει να είναι. Είναι παιδί που ακούει κι έχει όρεξη να μάθει και να βελτιωθεί ως τερματοφύλακας.

Τι νομίζεις ότι μπορούν να πετύχουν τα Μετέωρα στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

Πέρυσι παρακολούθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Πέρυσι δεν υπήρχε βάθος, είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή να έχει επιλογές, να έχει περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστή για κάθε θέση. Φέτος παρακολούθησα κάποια φιλικά, η ομάδα έχει βάθος, έχει μεγαλύτερο ρόστερ, διαθέτει έμπειρα, αλλά και νέα παιδιά με ταλέντο και πιστεύω θα είναι σημαντική η συνεισφορά απ’ όλους για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here