ΝΒΑ: οι αντίπαλοι στα πλέι-οφ και πλέι-ιν

0
5

Η κανονική περίοδος στο NBA ολοκληρώθηκε και οι πρώτες έξι ομάδες, από Ανατολή και Δύση, προκρίθηκαν απευθείας στα playoffs.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-10, κάθε περιφέρειας, θα συμμετάσχουν στο play-in τουρνουά, για να πάρουν τα δύο τελευταία εισιτήρια, που αντιστοιχούν στην 7η και την 8η θέση.

Στο play-in τουρνουά θα γίνουν συνολικά τρία παιχνίδια σε κάθε περιφέρεια και το φορμάτ είναι το εξής:

Πρώτος αγώνας: Η ομάδα με το 7ο καλύτερο ρεκόρ θα αντιμετωπίσει την ομάδα με το 8ο καλύτερο ρεκόρ. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί (ως 7η) στα playoffs.

Δεύτερος αγώνας: Η ομάδα με το 9ο καλύτερο ρεκόρ θα αντιμετωπίσει την ομάδα με το 10ο καλύτερο ρεκόρ. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του πρώτου αγώνα, ενώ η ηττημένη ομάδα θα αποκλειστεί.

Τρίτος αγώνας: Η ηττημένη ομάδα του πρώτου αγώνα και η νικήτρια ομάδα του δεύτερου αγώνα θα αναμετρηθούν και αυτή που θα νικήσει θα προκριθεί (ως 8η) στα playoffs.

Με βάση όλα τα παραπάνω και τα αποτελέσματα, στο φινάλε της κανονικής περιόδου, τα ζευγάρια των playoffs και του play-in τουρνουά είναι τα εξής:

ΑΝΑΤΟΛΗ

PLAYOFFS

1. Σίξερς – Νικητής του Σέλτικς (Νο7) – Γουίζαρντς (Νο8)

2. Νετς – Ένας εκ των Σέλτικς, Γουίζαρντς, Πέισερς, Χόρνετς

3. Μπακς – 6. Χιτ

4. Νικς – 5. Χοκς

PLAY-IN ΤΟΥΡΝΟΥΑ

7. Σέλτικς – 8. Γουίζαρντς

9. Πέισερς – 10. Χόρνετς

ΔΥΣΗ

PLAYOFFS

1. Τζαζ – Νικητής Λέικερς (Νο7) – Γουόριορς (Νο8)

2. Σανς – Ένας εκ των Λέικερς, Γουόριορς, Γκρίζλις, Σπερς

3. Νάγκετς – 6. Μπλέιζερς

4 Κλίπερς. – 5. Μάβερικς

PLAY-IN ΤΟΥΡΝΟΥΑ

7. Λέικερς – 8. Γουόριορς

9. Γκρίζλις – 10. Σπερς

Με 52-20, οι Γιούτα Τζαζ ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ και, άρα, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους μεγάλους τελικούς. Οι νυν πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς τερμάτισαν έβδομοι και θα περάσουν από τη διαδικασία του play-in τουρνουά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here