Οι Βραζιλιάνοι εξυμνούν τον Θωμά Μαύρο

0
52

Στις 31 Μαΐου ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ελληνικού πρωταθλήματος Θωμάς Μαύρος είχε γενέθλια κλείνοντας τα 66 του χρόνια.

Έκλεισε τα 66 του χρόνια και η φήμη του παραμένει δυνατή στα πέρατα του κόσμου. Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα που έκανε site της Βραζιλίας στον Θωμά Μαύρο, με αφορμή τα γενέθλια του!  Συγκεκριμένα το futebolinterior.com.br«σύστησε» στους Βραζιλιάνους τον Μαύρο, γράφοντας σπουδαία λόγια γι’ αυτόν: «Η Ελλάδα δεν είναι ακριβώς μία χώρα γνωστή για το καλό της ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες ωστόσο έχουν ένα ευρωπαϊκό τίτλο στην κατοχή τους, που είναι τεράστιο επίτευγμα. Όσον αφορά τους συλλόγους η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός έχουν προχωρήσει καλά στην Ευρώπη. Στο εσωτερικό της χώρας ωστόσο οι Έλληνες έχουν θρύλο της επίθεσης: τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος γίνεται 66 ετών», γράφει το δημοσίευμα. Επιπλέον, οι Βραζιλιάνοι παρουσιάζουν όλη την ποδοσφαιριστή ιστορία του Θωμά από την νεανική του ποδοσφαιρική ηλικία, μέχρι τους τίτλους και τους θριάμβους με την ΑΕΚ, τα «πέτρινα χρόνια» και την επιστροφή στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά όταν ο Θωμάς επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια για πρώτη φορά ως αντίπαλος, με τον κόσμο της ΑΕΚ να υποδέχεται με θέρμη, να τον χειροκροτεί όταν σκόραρε εναντίον της και να του χαρίζει μία «ιστορική στιγμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here