Ο Άρης επιβλήθηκε σε φιλικό ματς 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

0
5

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Άρης επιβλήθηκε το Σάββατο με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κι έδειξε πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κίτρινοι» σημείωσαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, εμφάνισαν και πάλι κάποια κενά στην άμυνα ενώ τελείωσαν το ματς και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Γιάννη Κάργα.

Ο Καμαρά με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 38’ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Φαμπιάνο να διπλασιάζει τα τέρματά τους με κεφαλιά στο 44’.

Ωστόσο, έπειτα από λάθος του Λούμορ, ο Μανώλης Σάλιακας πήρε την μπάλα από τον Αχμάντ Μέντεζ Μορέιρα και με πλασέ νίκησε τον Ντένις, για το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Αυτό το γκολ πάντως δεν επηρέασε τους παίκτες του Άκη Μάντζιου. Ο συνδυασμός των Ντάνιελ Μαντσίνι, Καμαρά στο 54’ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματέο Γκαρσία για το 3-1.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Λούκας Σάσα με κάθετη πάσα βρήκε τον Ιτούρμπε που δεν λάθεψε προ του Γιούρι Λοντίγκιν για το 4-1.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (80’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (84’ Μαρμαρίδης), Λούμορ (75’ Σάκιτς), Μπεναλουάν (75’ Ματίγια), Φαμπιάνο (57’ Ασλανίδης), Εντιαγέ (70’ Τζέγκο), Σάσα, Μαντσίνι (84’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53’ Ιτούρμπε), Ματέο (80’ Ντουάρτε), Καμαρά (70’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (88’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι (88’ Λώλας), Καραχάλιος (79’ Σιόντης), Ντομίνγκεζ, Μέντεζ, Κόντε (71’ Παντελάκης), Περέα (79’ Μιλιντσεάνου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here