Ο Βασίλης Γκούμπλιας προπονητής στους Αργοναύτες Καλύμνου

0
180

Ο Βασίλης Γκούμπλιας από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κάλυμνο καθώς διορίστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής σε σχολείο του νησιού. Στο σίγουρο είναι πως δεν θα έμεινε χωρίς ομάδα καθώς είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει κι εκτός τα στενά όρια του νομού Τρικάλων.

Έτσι ανέλαβε την ομάδα Αργοναύτες Καλύμνου η οποία συμμετάσχει στη β’ κατηγορία του ομίλου νήσων.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας ήταν ποδοσφαιριστής μέχρι το καλοκαίρι του 2003 όταν και ανέλαβε την ομάδα των Μετεώρων μετά από σχετική πρόταση του τότε προέδρου Νίκου Γιαννούλα. Ουσιαστικά μέσα σε μία ημέρα αποφάσισε από ποδοσφαιριστής να περάσει στην άλλη πλευρά και στην θέση του προπονητή.

Άντεξε στον πάγκο των Μετεώρων και με διαφορετικές διοικήσεις για 7,5 σερί χρόνια καθώς αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2011.

Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στην Κρήτη και ανέλαβε τον Κισσαμικό κι έμεινε ως το καλοκαίρι του 2013.

Αμέσως μετά ανέλαβε τον ΑΟ Τρίκαλα που τότε ξεκινούσε το restart από την Β’ ΕΠΣ Τρικάλων κι έμεινε όταν βρέθηκε και στην Γ’ Εθνική το καλοκαίρι του 2014.

Αποχώρησε τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο του 2015 ανέλαβε την ΑΕΤ.

Το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε και πάλι τα Μετέωρα απ’ όπου αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Στις αρχές του 2016 ανέλαβε την Κρύα Βρύση στην οποία έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Πέρυσι ανέλαβε τον Διγενή Νεοχωρίου απ’ όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο κι από τον Ιανουάριο ήταν προπονητής στο Καστράκι μέχρι που ήρθε ο διορισμός του για την Κάλυμνο.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου ανέλαβε τους Αργοναύτες Καλύμνου ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στην προπονητική του καριέρα.

Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας ανέφερε τα εξής:

«Οι Αργοναύτες Καλύμνου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουν τον προπονητή Βασίλη Γκούμπλια ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις και από επαγγελματικές κατηγορίες θα βρίσκεται από φέτος στην οικογένεια μας και ευχόμαστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here