Ο Εθνικός Κεραμιδίου πέρασε με νίκη από την Κοζάνη με 3-0

0
71

Ο νεοφώτιστος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την ομάδα της Κοζάνης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του γ’ ομίλου.

Να σημειώσουμε ότι ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι ο επόμενος αντίπαλος των Μετεώρων.

Απέναντι στην Κοζάνη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήρα την νίκη.

Ο Καλαϊτζίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή στο 17′ λεπτο πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα της Πιερίας. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο μέρος, για να ξεκινήσει με γκολ η επανάληψη και τον Λάντι Κόλα να κάνει το 0-2 για τον Εθνικό.

Το Νέο Κεραμίδι συνέχισε την πίεση και στο 65′ ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΟΖΑΝΗ : Γκόγκος, Τσώτσος (55’ Βούρτης), Μωϋσιάδης, Σεκκουλίδης (66’ Μάγγος), Αθ. Τρομπούκης, Μαντώς, Χατζηνίκου (66’ Δινοβίτσης), Μανακίτσας, Συράκος (80’ Χατζηζήσης), Τσαγκαλίδης, Δούμας (55’ Σβίρος).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ : Α. Καλαϊτζίδης, Καρτσιαμπάς, Π. Γιαζιτζογλου, Χατζηδήμπας, Τουλκερίδης, Μυστρίδης, Ν. Καλαϊτζίδης (70’ Μαργαρίτης), Δαλαμήτρας, Γαρυφαλλόπουλος, Κόλα (82’ Σ. Γιαζιτζόγλου), Κοτσιαρίδης (60’ Κατσάρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here