Ποντάρει στον Αλμπάνη η ΑΕΚ

0
94

Στο σημερινό του ρεπορτάζ της ΑΕΚ που αφορά το παιγνίδι με τον Άρη το aek1924.gr κάνει ειδική μνεία στον Αλμπάνη αναφέροντας πως η ΑΕΚ δεν έχει χάσει την πίστη της στον Καλαμπακιώτη επιθετικό, αλλά περιμένει να γίνει αποτελεσματικότερος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Νίκου Κλεισαρχάκη  αναφέρει:

Αλλαγές ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Κωστένογλου εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (24/11) στο ΟΑΚΑ στις αρχικές επιλογές. Πολλές και σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί σε συνδυασμό με την πίεση για νίκη.

Αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» για την 49χρονο τεχνικό της ΑΕΚ, καθώς πέρα από τον τραυματία Τσιγκρίνσκι, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Λιβάγια.

Δυο παίκτες που αμφότεροι δεν το… κουνούν από την βασική ενδεκάδα της Ένωσης και πλέον καλείται να βρεθεί η κατάλληλη εναλλακτική, με την νίκη να είναι μονόδρομος για την ομάδα.

Η απουσία του Κροάτη επιθετικού, «ανοίγει» τον δρόμο στον Αλμπάνη να παραταχθεί στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας και στον Μάνταλο να μεταφέρεται στην… φυσική του θέση ως δεκάρι, πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πάρει την ευκαιρία του στα βασικά πλάνα του Κωστένογλου και θα περάσει ακόμα ένα τεστ. Με τον Έλληνα τεχνικό στο τιμόνι, έχει πάρει κάποιες ευκαιρίες (βασικός με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ) με το κυριακάτικο ματς με τον Άρη να προστίθεται σε αυτές.

Δεν έχουν δει ακόμα τις αποδόσεις που περίμεναν από τον Αλμπάνη οι Κιτρινόμαυροι, δίχως όμως να έχουν «χάσει» την πίστη τους πως πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό και ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Περιμένουν όμως να ανέβει επίπεδο με το να γίνει αποτελεσματικότερος και παραγωγικότερος με τα κιτρινόμαυρα (8 ματς, 1 ασίστ 0 γκολ).

Από την άλλη, ο εκ των αρχηγών της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες αναμένεται να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή από αυτή του 25χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Πορτογάλος, όπως όλα δείχνουν, θα καθίσει στον πάγκο και την θέση του θα πάρει ο Γαλανόπουλος.

Ο Κωστένογλου δεν έχει δει το… κάτι παραπάνω που περιμένει από έναν τέτοιο παίκτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής 21χρονος μέσος της ΑΕΚ, αναγκάζει σε αλλαγή σκυτάλης στη μεσαία γραμμή.

Με τον Γαλανόπουλο βασικό θα ξεκινήσει η Ένωση απέναντι στον Άρη και τον Κρίστιτσιτς να είναι ο παρτενέρ του στον άξονα. Με αυτόν τον τρόπο, ο 49χρονος τεχνικός της Ένωσης θέλει να στείλει… μήνυμα στον Σιμόες πως περιμένει από τον ίδιο να βγει μπροστά και να ανεβάσει την απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.”

ΠΗΓΗ: aek1924.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here