Πρώτη ήττα για το Καστράκι, 1-3 από το Κεφαλόβρυσο

0
105

Το Καστράκι γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα του με 1-3 από το Κεφαλόβρυσο σε παιχνίδι που έγινε για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας για τον β’ όμιλο.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Καστρακίου ύστερα από 21 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον έπεσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το Κεφαλόβρυσο αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στην αρχή του αγώνα καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 0-2, άντεξε στην πίεση του Καστρακίου στην συνέχεια και στην τελευταία φάση του αγώνα πέτυχε και τρίτο τέρμα.

Το Καστράκι που αγωνίστηκε χωρίς τους Μιχάλη Ζαρόπουλο και Βασίλη Αλμπάνη είχε και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Κεφαλόβρυσο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2′ με τον Μητσιάδη.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα στο 8′ όταν ο Λάμπρου έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 57′ ο Ε. Μπαούτης με πλασέ από κοντά μείωσε σε 1-2.

Στο 70′ ο Σαμούτης σημάδεψε το δοκάρι του Τεντολούρη, ενώ δοκάρι είχε και ο Τσιαντούλας στο 78′.

Στο 81′ ο Στελλίου βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Μπόμπολας κατάφερε κι απόκρουσε.

Στο τέλος των καθυστερήσεων ο Ζάρρα σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Να σημειώσουμε ότι μετά την φάση του πρώτου δοκαριού του Καστρακίου δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε ανθρώπους των ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαιτητής ήταν ο Μ. Μανασής με βοηθούς τους Κοντοκώστα και Μπαϊρακτάρης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Λ. Σακελλαρίδης): Μπόμπολας, Σαμούτης, Ε. Μπαούτης, Κοτόρι, Α. Αλμπάνης, Θεοδώρου (65′ Σινάι), Γιάννης, Γιαννούλας, Μπαλογιάννης, Γκόβαρης, Τσιαντούλας.

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ (Γ. Σίμος): Τεντολούρης, Νταούλας, Μητσιάδης, Μπαμπατσιάς (85′ Χαρχαντής), Στελλίου, Καρράς (78′ Κούτρας), Τσαουσίδης (85′ Τεντολούρης), Λάμπρου, Κιτσόπουλος, Νιαβής (60′ Ζάρρας), Δημητρίου (60′ Κουσουνής).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here