Πρώτο και καλύτερο το Καστράκι

0
28

Το Καστράκι πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα του Ριζαριού σε παιγνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πορταϊκού είναι η μόνη ομάδα που έκανε το 4Χ4 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνο του χωρίς συγκάτοικο.

Η ομάδα του Γιώργου Αλμπάνη αγωνίστηκε με έξυπνο τρόπο, έφερε το παιγνίδι στα μέτρα της και κατάφερε και πήρε μία σπουδαία νίκη.

Το Καστράκι είχε δοκάρι με τον Θεοδώρου μόλις στο 3′ και στο 54′ με τον Σαμούτη. Τελικά άνοιξε το σκορ με την ¨”χρυσή” αλλαγή τον Βασίλη Αλμπάνη στο 62′ ο οποίος δεν ξεκίνησε το παιγνίδι λόγω ενός τραυματισμού.

Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 81′, ενώ κάποιες προσπάθειες των γηπεδούχων σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό Γιάννη Μπόμπολα.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μανασής με βοηθούς τους Τζάνη και Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΙΖΑΡΙΟ: Παπαδόπουλος,Χασιώτης, Παπακώστας (73’Μεσιακάρης), Κονόμη, Μαράβας, Σεφέρης (66’ Ντακούλας),Τασιόπουλος, Μπαμπούρης (46’ Στεφόπουλος), Λάζος, Παπαποστόλου, Αλεξόπουλος.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Μπόμπολας, Γιάννης,Φορτούνης, Μπλούτσος (86’ Πορτίκας), Μπαούτης, Αυγέρος, Σαμούτης (82’Θωμαϊδης), Γκόβαρης (63’ Νταλούκας), Θεοδώρου, Βουλτσίδης (46’ Αλμπάνης),Τσαντούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here