Πόλο Champions League: η Βουλιαγμένη πέρασε στα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στους 8

0
19

Ούτε το όνομα και η ισχύς του αντιπάλου, ούτε το άγχος του πρωτάρη, ούτε καν η ημίωρη διακοπή του αγώνα λόγω βροχής. Τίποτα δεν μπόρεσε να σταματήσει τη Βουλιαγμένη, από το να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και να προκριθεί στην τετράδα του Champions League υδατοσφαίρισης.

Με τρομερή εμφάνιση από τους Μπάμπη Τρούλο, Στάθη Καλογερόπουλο, Δημήτρη Νικολαϊδη και καθοριστικές αποκρούσεις από τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο (όχι ότι υστέρησε κάποιος), ο ΝΟΒ επικράτησε 11-10 της Μπρέσια στον προημιτελικό του Final-8 του Βελιγραδίου και συνεχίζει, περιμένοντας στον αυριανό (1/6) ημιτελικό τον νικητή της αναμέτρησης που ακολουθεί, ανάμεσα στην Προ Ρέκο και την Φερεντσβάρος.

Η τραγική απόδοση στον παίκτη παραπάνω (3/17!) κόστισε στον Ολυμπιακό τον πρόωρο αποκλεισμό στο final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης. Στον μεγάλο προημιτελικό του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι, οι «ερυρθόλευκοι» ηττήθηκαν 13-11 από τη Νόβι Μπέογκραντ, έμειναν εκτός τετράδας και πλέον θα αρκεστούν να διεκδικήσουν μία θέση μεταξύ 5ης και 8ης, αρχής γενομένης από το αυριανό (1/6) ματς με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here