Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

0
16

Δύο χρόνια μετά, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στον τελικό του Copa del Rey, όπου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (14/2, 19:30, COSMOTE SPORT 8 HD), με τη «βασίλισσα» να μετρά μια όγδοη διαδοχική παρουσία στην καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, οι Καταλανοί επικράτησαν με 77-68 της Μπασκόνια, έχοντας κορυφαίους τους Νίκολα Μίροτιτς (16π.), Κόρεϊ Χίγκινς (15π.). Ο Κούριτς είχε 10 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Νικ Καλάθης μοίρασε 8 ασίστ, ενώ πέτυχε 4 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Από την ομάδα των Βάσκων, ο Πιερία Χένρι σημείωσε 19 πόντους, 15 ο Τόνι Τζέκιρι, ενώ από 10 είχαν οι Βιλντόσα και Πολονάρα.

Η Μπαρτσελόνα οικοδόμησε διαφορά νωρίς στο ματς, βρέθηκε ακόμη και στο +17, αλλά η Μπασκόνια έκανε αντεπίθεση χάρη στην υπεροχή του Νιγηριανού ψηλού Τόνι Τζέκιρι στις δύο ρακέτες, μειώνοντας στο -5, με εναπομείναντα χρόνο τέσσερα λεπτά. Όμως, η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι έπρεπε για να παρακολουθήσουν ένα μπασκετικό clasico οι ευρωπαίοι φίλαθλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here