Ρεάλ: ξένος αρχηγός ύστερα από 117 χρόνια

0
24

Ο Μαρσέλο αναμένεται να διαδεχθεί τον Σέρχιο Ράμος στην αρχηγία της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από την αποχώρηση του δεύτερου, σπάζοντας μια παράδοση 117 ετών, μια και θα είναι ο πρώτος ξένος αρχηγός της “βασίλισσας” από το 1904.

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης από χθες (16/06) το βράδυ, αφήνοντας άδεια και τη θέση του αρχηγού στους “μερένγκες”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Marca“, ο επόμενος αρχηγός της “βασίλισσας” αναμένεται να είναι ο Μαρσέλο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2007, όταν αποκτήθηκε από τη Φλουμινένσε έναντι 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός θα σπάσει μια παράδοση 117 ετών, μια και ο τελευταίος ξένος αρχηγός της Ρεάλ ήταν ο Φεντερίκο Ρεβόλβερ στο μακρινό 1904.

Την τριάδα των αρχηγών θα συμπληρώσουν οι Μπενζεμά και Βαράν, αν και το μέλλον του τελευταίου στη Ρεάλ είναι αβέβαιο, με το όνομά του να συνδέεται με ομάδες της Premier League. Τέταρτος αρχηγός θα είναι ο Νάτσο, ο οποίος με τη νέα σεζόν θα συμπληρώσει 20 σεζόν στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των Μαδριλένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here