Σε ανοδική τροχιά το Καστράκι

0
54

Το Καστράκι την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σημείωσε ουσιαστικά την πρώτη του φετινή νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Πορταϊκό.

Και την αναφέρουμε ως πρώτη νίκη καθώς η αμέσως προηγούμενη ήταν από το άνευ παιχνίδι με τους Παραληθαίους που δεν κατεβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καστρακίου ήταν αρκετά άτυχη στα πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου γνώρισε αρκετές ήττες που προήλθαν από δικά της λάθη, όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και να προσπαθεί περισσότερο.

Απέναντι στον Πορταϊκό ήταν η ευκαιρία της καθώς έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και δυσκόλεψαν αρκετά την προσπάθεια των γηπεδούχων.

Το Καστράκι όμως επέμενε ως το τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ακριβώς με την εκπνοή του αγώνα.

Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα έδωσε ανακούφιση σε όλη την ομάδα και βέβαια δύναμη για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την επόμενη αγωνιστική που θα είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου το Καστράκι θα υποδεχθεί στο γήπεδό του την ομάδα της ΑΕΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here