Στίβος: ήττα για τον Ντουμπλάντις ύστερα από ένα χρόνο

0
17

Ο Τσέχος Έρνεστ Τζον Ομπιένα ήταν ο νικητής στο επί κοντώ στο Diamond League που έγινε στις Βρυξέλλες και έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής που νίκησε τον Ντουπλάντις τα τελευταία τρία χρόνια.

Το όνομα του σε μια εξαιρετικά μικρή λίστα πρόσθεσε ο Έρνεστ Τζον Ομπιένα, καθώς νίκησε τον Αρμάντ Ντουπλάντις στο Diamond League που έγινε στις Βρυξέλλες.

Όχι, ο Τσέχος δεν έκανε κάποια σούπερ επίδοση, ούτε καν ατομικό ρεκόρ. Ωστόσο, τα 5,91μ. που ξεπέρασε με την τρίτη ήταν ικανά να του δώσουν τη νίκη απέναντι στον μυθικό Σουηδό ο οποίος βρέθηκε σε κακή, για τα δικά του στάνταρ, βραδιά.

Ο Ντουπλάντις έμεινε στα 5,81μ. και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5.91μ. Η προηγούμενη ήττα του ήταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Για την ακρίβεια στις 26 Αυγούστου του 2021 ήταν τέταρτος στη Λοζάνη με 5,61. Όπως τότε έτσι και τώρα αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας μετά από μεγάλη διοργάνωση.

Πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο στη Λοζάνη, ενώ φέτος προέρχεται από τους δύο μεγάλους στόχους του που δεν ήταν άλλοι από το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here