Στην Αγγλία η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γούλβς

0
17

Η UEFA αναμένεται ν’ ανακοινώσει την Τετάρτη (17/6) τις αποφάσεις της για τη συνέχιση της σεζόν σε Champions League και Europa League. Σύμφωνα με το Sky Italia, ο κύβος ήδη ερρίφθη και είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα.

Ξεκινώντας από το Europa League, στο οποίο υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, το ρεπορτάζ του ιταλικού δικτύου αναφέρει ότι οι ρεβάνς των ματς των 16 θα διεξαχθούν στην αρχική προγραμματισμένη έδρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Γουλβς στην Αγγλία και οι υπόλοιπες ρεβάνς θα διεξαχθούν σε Δανία, Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Θυμηθείτε αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του Europa League για τη φάση των “16”:

Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη 1-0

Ολυμπιακός – Γουλβς 1-1

Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν 1-3

Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2

Άιντραχτ – Βασιλεία 0-3

ΛΑΣΚ – Γιουνάιτεντ 0-5

Όσον αφορά στα δυο ζευγάρια που δεν είχαν διεξαχθεί καν τα πρώτα ματς (Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε) τα παιχνίδια θα είναι μονά και θα γίνουν στη Γερμανία. Επί γερμανικού εδάφους θα διεξαχθεί και το Final Eight με μονά παιχνίδια από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου.

Οι τέσσερις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εναπομείναντα ματς του Europa League είναι οι Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ, Κολωνία. Η τελευταία θα είναι και η έδρα του τελικού.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here