Στους “αδύναμους” ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

0
14

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στην τουρκική Λίγκα δεν άρεσαν καθόλου στον ΠΑΟΚ, αφού, “κλειδώνει” η παρουσία του στους αδύναμους για την κλήρωση της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας επικράτησε 3-0 της Γκεντσλερμπιρλιγκί και τερμάτισε στην τρίτη θέση, προσπερνώντας τη Σίβασπορ, που ηττήθηκε από τη Γκετζέπε με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας για το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο έχει πάει στην πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ.

Συνεπώς, με τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του μια εκ των Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) και Μπεσίκτας (Τουρκία).

Υπάρχει, πάντως, σενάριο που προβιβάζει τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς. Το ενδεχόμενο δικαίωσης της Τράμπζνοσπορ, έχει τερματίσει δεύτερη, στο CAS, για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό που της έχει επιβληθεί, με την οποία σφραγίζει αυτόματα παρουσία στα προκριματικά. Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους ισχυρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here