Τα Μετέωρα απέκτησαν τον Στέλιο Τσιαντούλα

0
111

Τα Μετέωρα πρόσθεσαν έναν ακόμη δυναμικό αμυντικό στο ρόστερ τους καθώς απέκτησαν τον Στέλιο Τσιαντούλα.

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέλιου Τσιαντούλα. Ο δυναμικός αμυντικός είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας κι επιστρέφει να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Τέλος ευχαριστούμε τον ΑΟ Βράχο Καστρακίου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Η καριέρα του Στέλιου Τσιαντούλα

Η καριέρα του Στέλιου Τσιαντούλα είναι άριστα συνδεμένη με τα Μετέωρα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία των Μετεώρων και μάλιστα με την παιδική τους ομάδα έπαιξε στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος του 2006.

Αμέσως μετά προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα των Μετεώρων και το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον ΑΟ Τρίκαλα που τότε αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Ηρακλείου Αττικής και στην Κρύα Βρύση και το 2011 επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης Περιστέρας, ενώ επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα το 2014.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Καστράκι, το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018.

Αμέσως μετά αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Καστράκι κι εφέτος επιστρέφει και πάλι στα Μετέωρα για να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here