Τα Μετέωρα ηττήθηκαν με 0-2 από τα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι

0
200

Ύστερα από ένα καλό σχετικά παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε με 2-0 τα Μετέωρα σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και σίγουρα θα έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα.

Τα Μετέωρα ήταν καλύτερα στην αρχή του αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάτι δύσκολο στα καρέ των Τρικάλων.

Από το 10′ κι έπειτα τα Τρίκαλα ανέβασαν την απόδοσή τους, σημείωσαν δύο πολύ όμορφα τέρματα, έχασαν κι ορισμένες κλασικές ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο τέλος του ημιχρόνου με 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών και συχνών αλλαγών, τα Μετέωρα είχαν κάποιες καλές στιγμές, ενώ προς το τέλος απειλήθηκαν, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Οι κυριότερες φάσεις

11′ Σουτ του Σκόνδρα από καλή θέση, πέρασε άουτ.

13′ Ο Αλμπάνης βγήκε απέναντι στον Ντάσκα, ο οποίος όμως κατάφερε κι έδιωξε σωτήρια.

18′ Ο Παπαγεωργίου βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

31′ Ο Χ. Αλμπάνης με νέα εύστοχη προσπάθεια πέτυχε το 0-2.

32′ Προσπάθεια του Στεφανίδη, έδιωξε πάνω από την γραμμή της εστίας ο Γκόβαρης.

45′ Ο Τεντολούρης με εκπληκτική προσπάθεια απέφυγε έναν αντίπαλό του κι από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Γιακουμής απόκρουσε.

70′ Φάουλ του Γεωργάκη, ο Ρόμπος πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας ήταν εκτός εστίας, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

76′ Προσπάθεια και πλασέ του Τσιάμη, έδιωξε ο Γκουλιώνης πρώτα και μετά ο Γεωργάκης.

88′ Ο Μολά βγήκε απέναντι στον Γκουλιώνη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απόκρουσε.

90′ Ο Μολά και πάλι ήταν αφύλαχτος, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Νίκζα και Βογιατζή της ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος ήταν ο Κουτρομάνος της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ντάσκας (46′ Γκουλιώνης), Γκόβαρης (60′ Μαλάκος), Ρόμπος (74′ Σακελλαρίδης), Γεωργάκης (80′ Τσάμης), Χ. Παπαευθυμίου (62′ Ψαρράς), Π. Παπαευθυμίου (80′ Παπαγεωργίου), Τεντολούρης (46′ Αυγέρης), Ψύρρας (80′ Κωστής), Β. Αλμπάνης (74′ Μερτσιώτης), Σαμούτης (64′ Καλτσάς), Κοταρέλας (67′ Μυλερός).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής (46′ Γκάρας), Πιαστόπουλος (31′ Χατζηκωνσταντίνου, 60′ Ντάνας), Νιάρος (46′ Διαμαντόπουλος), Σουλιώτης (32′ Ζώγκος, 60′ Αντωνιάδης), Ντιαλόσι (46′ Κατσαντώνης, 80′ Φουτσίνι), Παπαγεωργίου (46′ Μαρσέλο), Σκόνδρας (46′ Λαμπίρης), Χ. Αλμπάνης (46′ Κλεμέντε), Σταματής (46′ Μολά), Στεφανίδης (46′ Νικλητσιώτης, 69′ Τσάμης), Πέλκας (46′ Λαζαρίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here