Τα Μετέωρα ηττήθηκαν 3-1 εκτός έδρας από τον Μαγνησιακό

0
65

Τα Μετέωρα γνώρισαν την ήττα με 3-1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” του Βόλου, από τον Μαγνησιακό για την 6η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού στην Γ’ Εθνική.

Το sportskalampaka ταξίδεψε στην πόλη του Βόλου κι έχει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Γενικά τα Μετέωρα στάθηκαν καλύτερα σε σχέση με τα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ήξεραν τον αγωνιστικό χώρο καλύτερα και φυσικά το ότι είχαν περισσότερο κίνητρο. Ουσιαστικά έπαιζαν μία κατηγορία, ενώ τα Μετέωρα δεν είχαν να χάσουν τίποτα.

Να σημειώσουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν πλαστικός και οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά. Εκμεταλλεύτηκαν ισάριθμες αδράνειες της άμυνας των Μετεώρων και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα στο 11′ και 20′.

Τα Μετέωρα σταδιακά ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 32′ πετυχαίνοντας το πρώτο τους γκολ στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Έτσι το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Μαγνησιακό να προηγείται με 2-1.

Στην επανάληψη τα Μετέωρα είχαν μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Λαμπαδάριο στο 54′ και γενικά προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Μαγνησιακός αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες βρήκε και τρίτο γκολ στο 82′ κλειδώνοντας έτσι τη νίκη η οποία τον φέρνει ουσιαστικά στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here