Τα Μετέωρα μένουν αξέχαστα στους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα τους

0
171

Κατά καιρούς αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές που έχουν φορέσει την φανέλα των Μετεώρων και σχεδόν όλοι θυμούνται εκείνη την εποχή, αλλά και τις στιγμές που έζησαν με την ομάδα, αλλά και στην πόλη της Καλαμπάκας γενικότερα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα Μετέωρα και μάλιστα ήταν στο ρόστερ τους την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 ήταν και ο Ελληνοκαναδός Τιμ Μπαλατσούκας.

Ο Τιμ Μπαλατσούκας επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της Καλαμπάκας και συναντήθηκε με έναν από τους τότε συμπαίκτες του τον Γιώργο Μανώλη.

Ο Τιμ Μπαλατσούκας δραστηριοποείται τώρα στο Σικάγο των ΗΠΑ όπου διαθέτει δική του Ακαδημία ποδοσφαίρου η οποία έχει 800 παιδιά περίπου όλων των κατηγοριών. Σε επίπεδο 100 ακαδημιών είναι η 7η πολυπληθέστερη ακαδημία του Σικάγο.

Αυτές τις ημέρες επισκέφθηκε την Ελλάδα και καθώς έχει συγγενείς στο Μουζάκι επισκέφθηκε και την Καλαμπάκα όπου είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Γιώργο Μανώλη, ενώ ήθελε να δει κι άλλους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τον συναντήσουμε και να συζητήσουμε αναπολώντας εκείνες τις στιγμές. Θυμόταν σχεδόν όλους τους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής, τον Γιώργο Θώμο, τον Γιάννη Ράτζα, τον Αχιλλέα Κώτσια, τον Λουκά Ζενίου, τον Σάκη Οικονόμου, αλλά και άλλους. Επίσης θυμόταν τους τότε προπονητές του στα Μετέωρα, Τάκη Ρούσσα και Χρήστο Σακελλαρίου, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Απόχα όπως επίσης και τα άλλα μέλη της διοίκησης.

Θυμήθηκε διάφορα χαρακτηριστικά παιχνίδια όπως αυτό με την πολύ δυνατή τότε Δήμητρα που είχε γίνει κάτω από χιονόπτωση, αλλά και πολλά άλλα.

Αμέσως μετά μαζί με τον Γιώργο Μανώλη επισκέφθηκε το Στάδιο και τα αποδυτήρια των Μετεώρων και στην συνέχεια θα επισκέπτονταν τις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here