Τα Μετέωρα νίκησαν την Λυγαριά σε φιλικό αγώνα 1-0

0
121

Τα Μετέωρα νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λυγαριάς σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά να παίξουν καλό ποδόσφαιρο δεδομένου ότι μπαίνουν σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο περισσότερο με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη και κυρίως μετά το 70′ υπήρξαν πολύ περισσότερος φάσεις, τα Μετέωρα βοηθήθηκαν από τις αλλαγές τους πίεσαν στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν στο 88′ με τέρμα του νεαρού Ζησόπουλου να πάρουν τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Μετέωρα απείλησαν με τον Κοτσιλιάνο και τον Παπαευθυμίου και η Λυγαριά  με τον Κοθρά.

Στο δεύτερο μέρος στο 70′ Θώμος και Ψαθογιαννάκης δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά του.

Στο 72′ ο Γκουλιώνης απόκρουσε το τετ-α-τετ με τον Γάκη, ενώ στο 73′ και 74′ ο Καραμούζης σε ισάριθμα τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζιάγκα μάλιστα στην πρώτη φάση ο νεαρός τερματοφύλακας της Λυγαριάς απόκρουσε με τα πόδια.

Στο 78′ ο Γάκης και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ζούζουλας αυτή την φορά έδιωξε σωτήρια.

Σουτ του Νιαβή στο 85′ πέρασε άουτ και στο 88′ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Ν. Μόκας έχασε την μπάλα, αλλά με υπερπροσπάθεια από πλάγια την ξανακέρδισε και παράλληλα με την γραμμή του άουτ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, την γύρισε στον Ζησόπουλο ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Λεωνίδας με βοηθούς τους Δερμάνη και Αβραάμ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γκουλιώνης (73′ Ζούζουλας), Σινάνης (62′ Μερμήγκης), Πούλιος (70′ Τσακνάκης), Λαμπαδάριος (62′ Σιούτας), Σ. Ράτζας (80′ Ν. Μόκας), Καραμούζης (77′ Σέχι), Νταλούκας (70′ Καψαλιάρης), Θώμος, Παπαευθυμίου (55′ Νιαβής), Ψαθογιαννάκης (70′ Τσακμάκης), Κοτσιλιάνος (54′ Ζησόπουλος).

ΛΥΓΑΡΙΑ: Ζιάγκας, Αντωνίου, Μπελετσιώτης, Δ. Στεφάνου, Γ. Στεφάνου, Αρβανίτης, Σαργιώτης, Γάκης, Χονδρογεωργόπουλος, Πιρέ, Κοθράς.

Έπαιξαν και οι: Καραλής, Γ. Σαργιώτης, Δασκάλου, Μπαρκονίκος, Κουρκούνης, Κερασιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here