Τα Μετέωρα νίκησαν 6-0 την Κρύα Βρύση σε φιλικό παιχνίδι

0
249

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Διάβας τα Μετέωρα νίκησαν με 6-0 την Κρύα Βρύση.

Γενικά τα Μετέωρα παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με τα δύο 45λεπτα που είχαν δώσει πριν από τρεις μέρες στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Κρύα Βρύση και πάλι και το Καστράκι.

Ξεκίνησαν αρκετά καλά το παιχνίδι, προηγήθηκαν 3-0 στο 20λεπτο και στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό τους.

Η Κρύα Βρύση είχε κάποιες καλές ενέργειες κυρίως με τον Βουλτσίδη, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει αυτή τη φορά τον ρυθμό των αντιπάλων της.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ όταν ύστερα από σέντρα του Βάλλα ο Αλμπάνης με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχάβα.

Στο 18′ ο Ν. Ψύρρας βρήκε τον Χ. Παπαευθυμίου ο οποίος αφού απέφυγε τον Βλαχάβα πέτυχε το 0-2.

Στπ 20′ ο Χ. Παπαευθυμίου έκανε το γύρισμα από πλάγια και ο Αλμπάνης από θέση φορ σημείωσε το 0-3.

Στπ 38′ ο Γκόβαρης απέναντι από τον Βλαχάβα αστόχησε και στο 40′ από γύρισμα του Α. Τεντολούρη από πλάγια θέση, ο Αλμπάνης έγραψε το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος στο 72′ ο Τσακμάκης πέτυχε το 0-5 και το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε από τον Ντόντο στο 80′.

Διαιτητής ήταν ο Κοντίνος με βοηθούς τους Αβραάμ και Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Βλαχάβας (60′ Ζέρβας), Ντίνος, Π. Τάτσιος, Α. Μπαούτης, Κηρύκος (46′ Ράτζας), Παπαγεωργίου (70′ Ζάρρας), Μ. Τάτσιος, Β. Παππάς (60′ Πούλιος), Βουλτσίδης (75′ Κυρίτσης), Κοντοτόλης (60′ Λιατσικούρας), Ούτος (55′ Β. Μισιρλής).

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γκουλιώνης (46′ Ντάσκας), Γεωργάκης, Γκόβαρης (46′ Παπαγεωργίου, 65′ Λάμπουρας), Μερτσιώτης (65′ Αγγ. Τεντολούρης), Ρόμπος (63′ Κωστής), Ν. Ψύρρας (65′ Τσάμης), Βάλλας, Σαμούτης, Απ. Τεντολούρης (52′ Ντόντος), Αλμπάνης (55′ Τσακμάκης), Χ. Παπαευθυμίου (50′ Δ. Ψύρρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here