Τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι

0
83

Τα Μετέωρα έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Η προπόνηση σήμερα έγινε ύστερα από την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων και συνεργάτη του Νίκου Μανούρα, Χάρη Μηνόγιαννη καθώς ο κόουτς των Μετεώρων απουσιάζει αυτές τις ημέρες σε σχολή προπονητών.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις με μπάλα, συνεχίστηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια περιείχε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα κι επίθεση και τελείωσε με εσωτερικό διπλό.

Φυσικά οι τερματοφύλακες έκαναν τη δική τους ξεχωριστή δουλειά όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε προπόνηση.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό με τους παίκτες να εκτελούν όλη την προπόνηση με διάθεση και κέφι και μένει αυτό να το βγάλουν και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σίγουρα το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αν τα Μετέωρα ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους, διαχειριστούν το όποιο άγχος υπάρχει τότε θα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Έχουν μείνει 7 παιχνίδια, ώρα είναι να βγάλουν όλη την δουλειά που έχουν κάνει κι επιπλέον να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, κάτι που όταν το κατάφερναν έπαιρναν και καλά αποτελέσματα.

Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι Τοπουζλής και Ιωάννου που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς και τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική. Επίσης θα απουσιάσει ο Μπέτσας ο οποίος όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και δεν θα είναι καν στην αποστολή την Κυριακή. Από εκεί και πέρα ο Γεωργάκης προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και πλέον είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό έτοιμος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα Μετέωρα απέναντι στην Τσαριτσάνη δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και στον ίδιο όμιλο. Είχε προηγηθεί η σεζόν 2010-11 όπου τα Μετέωρα είχαν ηττηθεί τότε εντός έδρας με 5-1 και εκτός με 1-0. Πέρυσι είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 0-0 και στο δεύτερο γύρο στην Τσαριτσάνη είχαν φέρει πάλι ισοπαλία με 1-1. Ενώ και στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν φέρει λευκή ισοπαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here