Τα Μετέωρα προετοιμάζονται για τον τελικό του πρωταθλήματος

0
38

Τα Μετέωρα προετοιμάζονται πλέον για τον τελικό του πρωταθλήματος που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον Διγενή Νεοχωρίου.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα κατάφερε και νίκησε την αξιόμαχη ομάδα των Σαραγίων στα πέναλτι στον πρώτο αγώνα μπαράζ που έγινε την περασμένη Πέμπτη και πλέον θ’ αγωνιστεί στον τελικό που θ’ αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Ενώ παράλληλα ο νικητής θ’ αποκτήσει και το δικαίωμα να αγωνιστεί στο ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Τα Μετέωρα από τότε που επέστρεψαν στο τοπικό πρωτάθλημα για τρίτη σερί σεζόν πήραν την πρώτη θέση στον β’ όμιλο και για τρίτη φορά θ’ αναμετρηθούν στον τελικό του πρωταθλήματος. Μάλιστα απέναντι στο Νεοχώρι είχαν τεθεί και το 2022 όπου τότε είχαν ηττηθεί με 1-0.

Τα Μετέωρα προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τον Γιώργο Λουλέ και τους συνεργάτες του να έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους και να δοκιμάζουν διάφορα συστήματα ενόψει του μεγάλου τελικού.

Αύριο υπάρχει ρεπό στο πρόγραμμα και η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here