Τα Μετέωρα τίμησαν την μνήμη του Μπάμπη Παπαχατζή

0
37

Τα Μετέωρα για ακόμη μία φορά που επισκέφθηκαν το γήπεδο του Νεοχωρίου τίμησαν την μνήμη του ποδοσφαιριστή Μπάμπη Παπαχατζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παπαευθυμίου εκ μέρους της ομάδας άφησε λίγα λουλούδια στο σημείο που βρίσκεται η προτομή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, στην είσοδο του γηπέδου που φέρει πλέον το όνομά του.

Ο Μπάμπης Παπαχατζής καταγόμενος από το Νεοχώρι κι ενώ είχε αγωνιστεί και στους μικρούς του Ολυμπιακού τον Οκτώβριο του 1997 είχε πάρει μεταγραφή για τα Μετέωρα.

Αμέσως πήρε φανέλα βασικού όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική “γλώσσα” και ήταν βασικός κι αναντικατάστατος. Μάλιστα στο παιγνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και στη νίκη των Μετεώρων τον Ιανουάριο του 98 ήταν από τους καλύτερους παίκτες τους. Το βράδυ προς ξημερώματα εκείνης της ημέρας έφυγε από τη ζωή και το σοκ ήταν μεγάλο τόσο για τους οικείους του, όσο για την ομάδα των Μετεώρων, αλλά και για όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο.

Τα Μετέωρα πάντα συμμετείχαν σε ότι κι αν έχει γίνει εις μνήμην του, όπως ποδοσφαιρικά τουρνουά, αλλά και στην τελετή της αποκάλυψης της προτομής που έγινε λίγους μήνες μετά την τραγική απώλειά του.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα ποτέ δεν ξέχασε τον Μπάμπη Παπαχατζή και δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσει.

Και μια που αναφερθήκαμε στο γεγονός αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα ακόμη μέλος εκείνης της ομάδας δεν βρίσκεται στη ζωή εδώ και λίγα χρόνια. Πρόκειται για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ραουνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο αφήνοντας μάλιστα πίσω του 4 παιδιά.

Τόσο ο Μπάμπης Παπαχατζής όσο και ο Γιώργος Ραουνάς πέρα από τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις και ως χαρακτήρες και φυσικά απ’ όσους τους έζησαν τότε κανείς δεν πρόκειται να τους ξεχάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here